Få dine blomstercravings dækket med Veras fancy florals

Med Veras favorit blomstertrend kaster vi lange blikke efter de romantiske og helt uundgåelige blomsterprint. Veras favoritter leder tankerne hen på bugnende blomsterbede, buzzende brombasser og flirtende dufte fra hortensia, hibiscus og kirsebærtræer. Vi tog en tur til Bellevue Strand for at mærke sommerheden og sprede blomster i sandet!

 

I Veras går vi efter at kombinere nyere genbrugsguld med gamle fund. Så fyr op for en toplækker kombination, der både fungerer til en weekend på stranden og til hverdag på kontoret eller studiet. Lad dig inspirere og shop Veras unikke favoritter.

 

Blød kåbe som kjole og jakke


Kåbe 600 DKK

 

Denne floral kåbe føles som at have dyne på, og den er genial at style både som jakke til et finere sæt eller på stranden, mens den også fungerer perfekt som kjole med et bælte i taljen.

 

Dress dit floral ned med klassiske tern

1. Nederdel

 

Hvis du er nede med blomster, men ikke helt tør gå all in, så kan du vælge dem i en mindre størrelse og kombinere dem med et mere klassisk ternet mønster for at afbalancere de bløde toner.

 

Floral i flór 

 Bodystocking // Kjole

 

Hvis du vil fuldende din blomstersamling, skal du helt sikkert have en kjole og body i skabet. Bodystockingen kan også fungere som badedragt, mens kjolen er perfekt til stranden, fordi den er luftig og gylden i farven – perfekt til din tan!

 

Spice stranden op med kitch accessories 

Bikini // Plastikshopper // Plastiknet

 

… For hvad er et outfit uden dine accessories? Dette udvalg er både pænt og praktisk. Must-haves siger vi bare!

 

 

Veras Favoritter lander hver dag i shoppen & swappen klokken 10 lørdag til tirsdag. Alle items er unikke – så husk at vær’ hurtig! Hvem kommer først?

Stay tuned på insta, hvor vi teaser morgendagens nye varer.

 

Vi glæder os max til at sprede smukke farver i gader og stræder sammen med jer! <3

 

Psst … husk at du som medlem får 10 % rabat på alt!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>