VIDEO: Kom bagom Veras når vi redder pindsvin og danser til albansk techno

Modeugen starter i morgen, og jeg skal til mit første show i aften. Men for første gang i mange år skal jeg ikke det store. Det er helt VILDT dejligt, at jeg rent faktisk har tid til at arbejde, få chillet rundt og snakket med folk om Veras og ikke huhaj skal stresse rundt fra show til event til show.

 

Det er nok også for det bedste ovenpå en hård weekend!

 

Var i butikken i lørdags, og oppe før fanden vi sko på søndag for at afholde Veras Market, hvor jeg sov over mig og indenfor den første time havde smadret min iPhone skærm. FEDEST! Men shit en fest jeg (stadig) har over hvor mange der kom! SÅ OPTUR! Jeg har derfor også besluttet at vi holder et ekstra tøjmarked d. 21 august, så nåede du ikke at købe en stand, så kan du stadig igennem vores facebook-event, og du kan se alle de smukke hoveder som kiggede forbi i mit billedgalleri. Og du kan selvfølgelig også altid hoppe ned i Veras og bytte dit aflagte tøj til nye genbrugsfund lige når du har lyst til det.

 

Selveste regional TV Lorry var et smut forbi, og jeg (som den største linselus jeg er) skulle selvfølgelig lade mig interviewe – også selvom Lorry slet ikke havde planlagt det. I kan se klippet her (det er ca. 7.20 min inde i tv-klippet). WUHUUU.

 

Hvis ikke I følger med på snappen (endnu), så synes jeg I skal hoppe ind følge @rebeccavera – der bliver lagt godter op. Indtil da, så kan I se et nyt format vi kører ugentlig med Veras damer på snappen. Her er en lidt længere forsmag på sidste uges fornøjelser, hvor vi (udover alt det sædvanlige arbejde) har reddet et pindsvin, bygget om i butikken, haft Kender du Typen Flemming på besøg og skudt smukke billeder og en masse andet!

 

Hav en dejlig solrig tirsdag!

 

// Rebecca Vera

_MG_8175 _MG_8144 _MG_8073

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>