Vild med velour: Mine 13 favoritter

Det er med blandede følelser, at jeg nu fyrer den med outfits på bloggen… Jeg aldrig set mig selv som at være “den slags blogger” som poster Outfit Of The Day, men ligeså lækkert det er at læse om følelser, hverdagsgøgl og frustrationer, så elsker jeg også selv at glo på kluns og blive inspireret – og det er jo næsten for dumt ikke at vise lidt fra af godterne fra mit kæmpemæssige dele-klædeskab, Veras.

 

Og på trods af, at jeg nærmest kun går i tøj derfra, så jeg også en highstreet lady og elsker alt hvad H&M, Monki, Zara, Weekday, Asos (blot for at nævne et par få) spytter ud! Det er næææsten som et godt genbrugskup; jeg får meget for pengene og kan få lov til at lege med de nyeste tendenser. Og min mandags mainstream modedille er i dag Velour!

 

Det er ikke blot absurd behageligt at have på (især på en mandag, hvor jeg allerhelst går i joggingtøj), så ser det bare en squeeze mere ud som om, at jeg har gjort liiidt ud af mig selv.

 

Her er mine 13 velour farvoritter:

 

// Rebecca Vera

1. Jakke, Asos // 2. Bukser, H&M // 3. Kjole, Asos // 4. Nederdel, H&M // 5. Sko, H&M // 6. Bluse, Veras

1. Bukser, Veras // 2. Bukser, Weekday // 3. Bluse, Topshop // 4. Sandaler, Asos

1. Kjole, Asos // 2. Kjole, Veras // 3. Bukser, Asos

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>