Gratis glitter, svedige pre-parties og polaroid-pics: Det sker i Veras på RF18!

Jeg fatter ikke helt at Roskilde Festival allerede starter på lørdag. Shit!

 

Jeg er simpelthen så mega mega taknemmelig for, at Veras igen har fået mulighed for at gentage successen og åbne en pop-up shop under festivalen. Veras kommer igen til at være til stede i South-city under hele festivalen fra lørdag kl. 16, hver dag fra kl. 11-23.30 til festivalen lukker og slukker næste lørdag nat kl. 23.30.

 

Du kan for 99 DKK købe et personligt klippekort med 10 tøjbyt, hvor du kan veksle 10 stykker af dit eget tøj til point og shoppe nyt for pointene i Veras bod. Du kan også betale 99 DKK og få 30 tøjbyt pr. måned med et abonnement, der også virker efter Roskilde Festival. Vi tager imod ALT tøj, da Washa afhenter dit snavsede festivaltøj og får det vasket, inden vi sender det retur i boden – og vi har teamet op med Instax, så du kan få foreviget dit festivaloutfit på polaroid! Læs meget mere på vores facebook-event lige her!

 

Som sidste år kan altså både bytte og shoppe vintagekluns alle dage under festivallen. Det betyder jo, at du ikke hverken behøver at tænke over det danske utilregnelige vejr, overveje om du bliver for beskidt til nattens fester eller misunde andre festivalgængere, fordi du ikke har taget det “rette” kluns med. Regner det, kan du få tørt på i Veras, og har mister du andet end dine trusser i nattens mørke, hjælper Veras dig også med at få din værdighed igen…

 

Ej, måske ikke lige, men i hvert fald har vi linet det vildeste program op til dig! Som altid har jeg teamet mig op med de sejeste Veras damer, og vi har godter til jer hele ugen. Du kan bl.a. få lagt glitter-make-up, være med til de vildeste koncert warm-up fester –  og selvføøølgelig shoppe og bytte dig til det svedigeste outfit!

 

Læs med herunder <3

 

Kærligst,

Rebecca Vera

 

Gratis glitter hveeer dag

 

din glitter på hver dag i Veras bod hver dag under festivalen! Veras’ lækre kunder kan blive bedazzled med glitter på kindbenene, kravebenene – eller hvor de nu lyster – så de kan sporte deres nye Veras’ loppefund på den mest dope måde! Vi går ikke ned på glitter, det er heeelt sikkert <3

 

Eminem før-fest med shady vibes

 

Du kan også få din swag på til Eminem før-fest, hvor du kan blive lige så shady som The Real Slim Shady! Vi varmer op hele onsdagen med dope lyd, masssser af shady vibes og swag tøjgodter direkte fra Blokken der gør dig mere end klar til Orange Scene ?

 

24-karats warm-up

 

Mangler din garderobe lidt ekstra jazz for at være heelt 24-karat nok til Mr. Mars? Vi varmer op hele torsdagens til vores allesammens guilty pleasure, Bruno Mars (som vi jo bare ved bliver en FEST ALTSÅ!) med den mest frådern pre-party! Glem god stil og kør den max ud med bling bling, crisp caps og masser af dope moves – vi lover god musik, 24-karats tøjgodter og alt-for-meget stemning hele dagen.

 

 

90’er fest med booty og swag

 

Du vil IKKE gå glip af Stefflon Don! Hvis du ikke kender hende (eller hvis du gør selvfølgelig!) såå kom forbi Veras fredag, hvor vi holder Stefflon Don før-fest med masser af 90’er-vibes, genbrugsgodter med plads til booty og mere swag end Nicki Minaj og Rihanna til sammen. Og for svedig lyd fra Stefflons udgivelser, der med garantii får dit fredagstrætte legeme i højeste gear.

 

IDGAF IDGAF IDGAF

 

Lørdag indtager Dua Lipa Orange og vi glæder os for viiiiildt! Er du klar til at sporte din sprødeste læderjakke og ikke give en fuck? Nej? Så kom ned i Veras hvor vi holder Dua Lipa “I don’t give a fuck” pre-party heeele lørdagen, med damens lækre lyd, rå genbrugsgodter og tyyyyyg attitude.

 

Washa gør dig, dit kluns og din samvittighed ren i Veras

 

Jeg har tidligere skrevet om hvordan jeg fik et lykkeligere liv, da jeg stødte på den her geniale hjælp i hverdagen. Det er uden tvivl ligeså optur en service som Veras, og især når du står på Roskilde og vil have rent tøj på kroppen. Washa hjælper os nemlig på Roskilde med at gøre dit tøj spritrent – hvilket betyder, at du også kan aflevere dit snavset kluns (så længe det er ikke er helt itu), og bytte det til nyvasket i Veras stand. Washa vasker det for os over natten, så andre kan få glæde af det dagen efter, og du kan snuppe rent lækkert kluns med det vuns for dine point. Det er sgu da genialt!

 

Konkurrence
Du kan også vinde rens for en værdi af 1.000 DKK – det foregår på instagram og går løs på søndag, så hold øje! Vi udlover 3 gavekort af 1.000 DKK til Washa.

 

img_1725.jpg

Instax dig lækker med flotte poloraid billeder hver dag i Veras

 

OKAY, polaroidbilleder går jo aldrig af mode! Ligesom jeg troede at alle bedste ven var facetune og filtre, så er poloraid jo kommet for at blive. Vi har teamet op med Intax Mini 70, som er de flotteste, små farverige kameraer som giver dig det perfekte minde fra Roskilde. Hver dag kan du komme ned og få dit billede, når du shopper eller bytter dig til et stykke tøj, så du både har et minde fra Veras og rosseren!

 

Konkurrence: Vind et Instax Mini 70
Du kan også være heldig at løbe af sted med dit helt eget kamera, hvis du deltager i Veras konkurrence på vores instagram @verasvintagedk, hvor du skal dele dit bedste Roskilde moment og tagge #VerasDamer #VerasRoskilde. Konkurrencen bliver lanceret i weekenden, så hold øje!

 

 

 

 

 

Veras damer står i hvert fald klar til at tage imod dig, så du kan få tunet din festivalgarderobe – VI GLÆDER OS TIL AT SE DIIIIG! <3

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>