Vores juletraditioner: Sådan finder damerne bag Veras julefred

Endelig: Juleferie – og juleFRED! Læs med når damerne bag Veras deler ud af deres juletraditioner, der giver dem ro, glæde og god (jule)energi.

 

Ahhh, du salige juledag. Så blev det endelig d. 25. december, og freden kan for alvor sænke sig over det lille land. Benene op, pyjamasen på og en god bog i skødet. Eller hvordan finder du ro i juletiden – hvad er dine traditioner?

 

Damerne bag Veras har flere forskellige bud: En ridetur i skoven, et glas gløgg i det bløde eller brætspil derudaf! Vi deler ud af vores personlige traditioner, der år efter år giver os ro, glæde og god energi. Og selvom i år mildest talt har været noget anderledes end alle andre år, så er juletraditionerne de samme. Måske er de endda ekstra vigtige lige i år <3

 

Klar, parat, start – jule-ferie-fred!

 

Glædelig jul til dig og dine

fra Damerne bag Veras

 

 

“Gløgg i det bløde – og så en lille diskussion”

Kirstine

Styling- og salgsansvarlig

 

“Alt kan godt op i en spids inden selve juleaften – der er run på, og  alle de sidste detaljer skal falde på plads. Men når min kæreste og jeg endelig når frem til familien på selve juleaftensdag, får pakket bilen ud, smidt overtøjet og sat os i det bløde med en omgang gløgg og lune æbleskriver, SÅ kan jeg mærke roen indfinder sig. Jeg er klar til at slappe af og hygge fuldt ud uden tanker om omverden. Måske liiige indtil senere på aftenen, når man har fået lidt indenbord og store samtaleemner bliver bragt op, som i den grad skal diskuteres med store armbevægelser og en hævet tone i ny og næ! Sådan gør vi i min familie, og det er fantastisk!”

 

“Baking, baking, and more baking”

Emma

Butiks- og upcycling assistent

 

“For me, Christmas really starts the on the 23rd. I’m spending the whole day and the 24th baking Christmas cookies with my mom and sister. Always followed by a long walk in nature. Enjoying good food and making good memories, that’s what Christmas is all about!”

“Ventetiden skal spilles væk”

Rikke

Event- og produktionspraktikant

“En af vores traditioner er, at mine søskende og jeg hvert år på den 24. om morgenen får et brætspil, som vi så kan bruge hele dagen på at spille. Så sidder vi der i lyset af det smukke juletræ og spiller dagen væk – og pludselig er ventetiden til selve juleaften ikke så lang!”

 

“Naturens dybe ro”

Karoline

Bæredygtigheds- og partnerskabsansvarlig

 

“Jeg holder ofte jul et sted omgivet af smuk natur. Hos mine forældre ved Lyngby Sø, mine svigerforældre i Silkeborg eller som i år, hvor vi besøger familien på Bornholm. Min julefred hænger derfor sammen med at komme ud i naturen – til et havbad eller en god løbetur. Det giver mig den ultimative følelse af ro og frihed, når jeg smækker løbeskoene på og tager en tur ud i den friske luft. Og så bliver jeg så glad, når jeg på vej tilbage spotter huset, røgen fra skorstenen og familien bag duggede ruder”.

 

“Hesteryg og havluft”

Eline

Event- og produktionskoordinator

 

“Julefreden melder sig først rigtigt, når mine søstre og jeg hvert år den 25. december hopper på hesteryggen og rider en dejlig laaaang tur. Ægte ro i sjælen – og jeg glæder mig allerede MAX. Der er virkelig intet som en dejlig get-away fra byen,og ud på landet for at nyde den friske havluft. Er jeg den eneste, som har en ekstra stor trang til at komme ud i naturen for tiden?”

 

Læs også:

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>