Welcome to the western milky way

Du har helt sikket studset over western malkepige looket, når du har scrollet igennem dit feed her på det seneste. Vi kan hvert fald ikke komme udenom cowboy-boots, ternet skørter med flæser, længe og vidde hitter max. Ikke mindst, så er det jo det perfekte look at rocke på årets festivaller.

 

I ugens #Verasfaves har er der fuld fart på western boheme looket med tern og flæser, der uden tvivl sender dig til hest – til hverdag eller fest (yes, og det rimer!). Welcome to the wild Veras west <3

 

Shop online hver dag tirsdag til lørdag kl. 10.

 

Kærligst,

Rebecca Vera

 

 

Merci Mon Cheri

Din ternede, låkorte nederdel kan snildt workes med et par lange støvler og en tee med print for at nedtone looket. Spice det hele op med acces som matcher, og du er klar til malkepigefest!

 

Nederdel 320 DKK // T-shirt 120 DKK/støvler // Ilse Jacobsen støvler 300 DKK  (online 26.6)

 

Check on checks

Den er hørt før, men det passer. Det er bare noget fab ved at mikse mønstre sammen! Vi det hvert fald for vildt over mikset af store og mindre ternet stilarter, og den sporty Ellese taske topper 100p looket for os.

 

Nederdel 140 DKK/point // Bluse 100 DKK/point // Jakke 380 DKK // Ellese taske 180 DKK (online 27.6)

 

Party check chicks

Brug din vintagekjole fra bedstemors klædeskab med et par farverige, høje sandaler og de perfekte asiatiske, platic-fantastic og de nyeste sunnies – så der ingen der kan se den kjole er genbrugt.

 

Kjole 450 DKK/point // Sølv-blazer 180 DKK/point (online 28.6)

 

Stripes’n’pink passion

Fyr dit bedste lillepige look af og mix din stribede bluse et prinsesseskørt og sneaks, så ved du, at du ikke går galt i byen.

 

Perle-strik kjole 320 DKK // Stribet strik 100 DKK/point (online 29.6)

 

Ride that horse

Cowgirl, horsegirl same same. Gå all in på looket med et par hvide bukser i cowboystøvlen og mix med den perfekte blonderskjorte for et overskuds western look.

 

Skjorte 320 DKK // Hvide bukser 180 DKK/point // Cowboy støvler 300DKK (online 30.6)

 

Flæse like the wind

Om du vil gå all in på festival-looket eller ej, så er flæser altid en sikker vinder. I sær i det danske-blæserige vejr giver den selv om for et par basic bukser.

 

Bukser 220 DKK/point // Læderjakke 550 DKK (online 1.7)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>