Wooop! Veras Market rykker indendørs i WestMarket

På trods af, at jeg holder ferie i Israel, så holder jeg jo aldrig ægte ferie ferie. Eller I ved, jeg tror aldrig, at jeg kommer til at kunne finde ud af bare at gå offline, selvom det er ellers er første gang  siden jeg startede Veras op, hvor jeg ægte føler, at jeg “kan” holde ferie med god samvittighed, fordi mine damer kører Veras med hård hånd! (Det er en sindsyg følelse, at du har damer, som er arbejder for dig, som forstår og er er sååå ekstremt dygtige! Vildeste følelse jo!)

 

Meeeeen der sker jo hele tiden ting i Veras regi, og denne nyhed er jeg er SÅ mega glad for at kunne fortælle jer om!

 

Det har været en helt igennem fantastisk sæson under Buen med udsolgte markeder siden vi startede sæsonen i april, og på trods af, at vi har fordelen med et overdækket marked, så bliver det jo desværre koldere, og intet dansk efterårs- og vintervejr skal stoppe min loppeglæde!

 

Derfor er jeg også mega stolt og glad for, at vi nu har lavet et samarbejde med WestMarket og rykker indendørs hos dem allerede fra d. 15. oktober, hvor vi afholder genbrugstøjmarkeder hver anden søndag fra kl. 11-16.

 

Det har været SÅ optur, at være en del Copenhagen Street Food de sidste par vintre. Der er bare en hel anden slags atomosfære, når folk både kan få slukket tørst og sult og gå på jagt i lopper, i sær også i et vinterhalvår, hvor alting er lukket ned og mørkt og koldt. Og jeg bor jo selv på Vesterbro, så det er SÅÅ optur, at jeg at kickstarte en indendørssæson et stenkast fra mig hjem!

 

WestMarket har jo de perfekte indendørs omgivelser til Veras Market, og jeg føler virkelig at Vesterbro har manglet et indendørs hæng-ud-sted om vinteren, når alle udendørs aktiviteter lukker ned – ooooog jeg kan mærke, at det her blir stedet vi hænger ud om søndagen!

 

Jeg glæder mig MAX til samarbejdet, og jeg håber I har lyst til at kigge forbi allerede fra d. 15. oktober. Stande er netop sat til salg lige her, og facebook-eventen er ude nu.

 

Hav en opturs onsdag – jeg tror jeg rammer stranden nu, og suger lidt sol med mig hjem til DK.

 

// Rebecca Vera

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>