Zalando Nordic Blogger Awards i aften!

Kan ikke huske jeg for en måneds tid siden skrev om, at jeg var blevet nomineret til Zalando Nordic Blogger Award som newcomer. Det er i aften det går ned. Zalando Nordic Blogger Awards går af stablen – og jeg glæder mig!

Jeg elsker når jeg har en anledning til at gøre lidt ekstra ud af mig selv! For nu jeg ikke kan se frem til galla fester på gymnasiet, og nytår altid er så sygt overvurderet (og ingen ægte gør noget ud af sig selv), så det dejligt med én lejlighed hvor jeg kan godte den ekstra op.

I aften skal jeg have den flotteste kjole fra Gina Tricot (!) – og yes det har fandme nogle flotte (og billige) ting ind i mellem, sko fra Won Hundred, øreringe fra Georg Jensen, og masser af godtelse på øjne.

Og jeg glææææder mig SÅ meget. Fest på en torsdag er ALTID DE BEDSTE FESTER!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>